Filch во Виница

July 10, 2019

Schedule

Date:
Time:

По втор пат Filch ке ги раскаже своите приказни пред домот на културата во Виница.

Датум: 10.07.2019 (среда)
Време: 22:00

На концертот ќе може да си ги набавите двата албуми и новите маички по промо цена!

========================

Filch:
Zlatko Andrijevski – гитара
Darko Stojoski – гитара
Теодор Бошков – бас гитара
Branko Saplamaev – клавијатури
Gisho Dinev – тапани

www.filchofficial.com

Spotify 👉 http://bit.ly/filch-sp
iTunes 👉 http://bit.ly/filch-it
Google Play 👉 http://bit.ly/filch-gp
Deezer 👉 http://bit.ly/filch-d
Tidal 👉 http://bit.ly/filch-t
Amazon 👉 http://bit.ly/filch-a

#Filch #Underdog #NewAlbum #Concert