Filch во Котур

October 25, 2019

Schedule

Date:
Time:

Концерт на Filch во КОТУР!

После подолго време, Filch повторно го напаѓа големиот град. Целовечерен концерт со стари и нови приказни од битисувањето на рогатиот десперадо.

DJ set: Nenad Stefanoski

Датум: 25.10.2019 (петок)
Место: КОТУР
Време: 21:00
Влез: 150 ден. (карти во ограничен број на врата)

На промоцијата ќе може да си ги набавите двата албуми и новите маички по промо цена!

• CD = 200 ден.
• Маичка = 400 ден.
• Двата албуми + маичка = 600 ден.
• Двата албуми = 300 ден.

========================

Filch:
Zlatko Andrijevski – гитара
Darko Stojoski – гитара
Теодор Бошков – бас гитара
Branko Saplamaev – клавијатури
Gisho Dinev – тапани

www.filchofficial.com