Filch & Minstrel’s Gallery

February 6, 2020

Schedule

Date:
Time:

Ве покануваме на 6-ти Февруари во Младински Културен Центар, на заеднички концерт на Minstrel’s Gallery & Filch во Денсинг салата на неколкучасовно мултимедијално дружење.

Minstrel’s Gallery:
Виктор Танасковски – гитара, вокал
Слободан Танасковски – флејта, клавијатури, вокал
Даме Јовановски – бас гитара, вокал
Кристијан Тодоров – тапани

Filch:
Дарко Стојоски – гитара
Златко Андријевски – гитара
Теодор Бошков – бас
Бранко Сапламаев – клавијатури
Гишо Динев – тапани

Почеток: 21:00
Влез: 200 ден